Choreoškolka: Nový projekt pro malé fanatiky | SK Slavia Praha
Více

Choreoškolka: Nový projekt pro malé fanatiky

S blížícím se začátkem školního roku rozjíždíme nový projekt pro malé fanoušky. Před zápasem s Karvinou proběhne přímo v Edenu první Choreoškolka. Děti ve spolupráci s Tribunou Sever vytvoří choreografii, která bude následně prezentována v Dětském kotli přímo na TS.

Choreoškolka je iniciativa zaměřená na děti různých věkových skupin, které spojuje vášeň pro sport, kreativitu a spolupráci. Děti budou mít možnost vyzkoušet si různé formáty tvorby choreografií, které budou šité na míru podle věku a schopností každého účastníka.

První Choreoškolka proběhne před zápasem proti Karviné přímo na stadionu od 12:00 a probíhat bude zhruba 2 hodiny. Kapacita je připravena pro 100 dětí a již byla zcela naplněna. Pokud jste se nestihli zaregistrovat, můžeme vás ujistit, že akci v budoucnu opět zopakujeme.

Děti, které nemají permanentku, obdrží po skončení akce zdarma vstupenku na zápas. Pro malé fanoušky s permanentkou bude přichystána drobná pozornost. Choreo, které se ve školce připraví pak bude prezentováno samotnými dětmi přímo na zápase.

I proto bude nově na stadionu připraven tzv. "Dětský kotel". Bude přímo na Tribuně Sever, děti v něm budou moct aktivně fandit a během zápasu odprezentovat své choreo. Přijďte na první Choreoškolku a užijte si pěkný slávistický den.

Aktuálně

ONLINE: Od 19:30 doma proti Plzni

15. 5. 2024
Slávisté hrají od 19:30 3. kolo Finále FORTUNA:LIGY s plzeňskou Viktorií. V základní sestavě nastoupí po dvou měsících Lukáš Masopust, na beku bude operovat Ondřej Zmrzlý.

Kilometry k dobru. Slavia a Plzeň znovu běží pro Paraple

15. 5. 2024
Celkem 232 hráčů z mužských, ženských i mládežnických kategorií SK Slavia Praha a FC Viktoria Plzeň letos svým pohybem podpoří lidi na vozíku. Oba A-týmy budou sbírat kilometry pro Centrum Paraple přímo před zraky fanoušků také během středečního zápasu třetího kola nadstavby.

U mistra Najbrta. Kapitánská páska na květen a Plzeň

15. 5. 2024
Devátý díl projektu Kapitánská páska na téma handicapovaní si vzal pod svá křídla známý typograf a grafický designér Aleš Najbrt. Rozhovor probíhal mezi filmovými plakáty ve Studiu Najbrt na pražském Smíchově.

Další články