Hvězdné přání pro Libora. Oběd s Lukášem Masopustem | SK Slavia Praha
Více

Hvězdné přání pro Libora. Oběd s Lukášem Masopustem

Slavia je pro Libora Javornického celoživotní zábavou, vášní a také rodinou. Sám fotbal na amatérské úrovni hrál a jako rozhodčí i řídil. Přestože je dnes na vozíčku, domácí zápasy klubu svého srdce navštěvuje a pro letošní sezonu si dokonce pořídil permanentku.

Stejně jako jeho tatínek, tak i Libor fandí Slavii od malička. Po smrti rodičů zůstal v mladém věku sám se sestrou, kterou však stihnul stejně brzký konec, jako maminku s tatínkem. Ač vášnivý fotbalista, amputace nohy mu volný pohyb znemožňuje. Nikdy to však nevzdal.

Ke Slavii přivedl i své děti. Právě syn Josef, další vášnivý fanda, napsal k nám do klubu, že by chtěl tátovi k narozeninám splnit jeho „Hvězdné přání“. Poobědvat s Lukášem Masopustem.

Před obědem navštívil Libor trénink A-týmu a pozdravil se s hráči i realizačním týmem. Poté už si užil jídlo ve společnosti našeho „Masíčka“. Domů si pak odnesl vzácné sešívané artefakty.

„Moc vám za tátu děkuji. Splnili jste mu jeho velký sen a z celého dne na Slavii byl opravdu velmi šťastný,“ napsal nám po návštěvě Josef Javornický, syn Libora.

Libor byl zároveň jedním z prvních ambasadorů projektu „Kapitánská páska“ a kromě obědu s naším číslem 8 si tak vychutnal i výhru v zápase věnovaném CSR nad zlínským FC.

„Moji pásku měl na sobě při nástupu Oscar Dorley. Navrhl jsem ji, podepsal a osobně i předal. Tento krásný zážitek si budu už navždy připomínat,“ dodal Libor.

Aktuálně

Dorostenci porazili Boleslav, 11 vítězství v řadě pro U17

14. 5. 2024
Starší dorostenci zvládli těžké utkání s Mladou Boleslaví a vyhráli 4:3. Také U17 porazila stejného soupeře a má 11 vítězství v řadě. Kluci z U11 získali na turnajích zlaté a bronzové medaile. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

MATCHDAY pohár žen: Oops! We did it again!

13. 5. 2024
Slávistky triumfovaly v domácím poháru potřetí v řadě a potvrdily zisk double! Ve Velkém Meziříčí zvítězily nad Slováckem po brankách Michaely Khýrové a Diany Bartovičové 2:0. Nechte se vtáhnout do pohárové atmosféry zápasu i pozápasových oslav s novým MATCHDAY.

Jan Bořil podstoupil operaci zlomeniny lícní kosti

13. 5. 2024
Kapitán Jan Bořil utrpěl při sobotním derby zlomeninu lícní kosti. Aktuálně je po operaci a čeká ho klidový režim zhruba na čtyři až šest týdnů. Vyšetření poraněné ruky podstoupil i Mojmír Chytil.

Další články