Nový MATCHDAY. Choreoškolka, ikony, góly | SK Slavia Praha
Více

Nový MATCHDAY. Choreoškolka, ikony, góly

Pět gólů, pět střelců. Tři body, další jedinečný domácí duel. Slávisté před zraky 17 352 diváků rozložili Karvinou. MATCHDAY byl u toho!

Na co se můžete těšit?

Vezmeme vás na exkurzi do slávistické Choreoškolky, mladí fanoušci v koridoru pod Tribunou Sever před utkáním tvořili unikátní choreo. Výsledek společné práce jste mohli vidět pár minut po výkopu. Klobouk dolů před všemi, kteří s novým projektem pomohli. DĚKUJEME! A na jaře se těšte na opakování.

Zavítali jsme na autogramiádu Milana Škody. Novodobá legenda, kapitán, srdcař a trojnásobný mistr ligy se podepisoval ve fanzóně, vystát si dlouhou frontu stálo za to.

Zápasu se zúčastnilo 120 dětí z dětských domovů z celé ČR. Dvaadvacet z nich šlo jako doprovod hráčů na plochu, dvanáct bylo v roli vlajkonošů. Pokračovala i iniciativa „Kapitánská páska“, pro duel s Karvinou ji navrhla Tereza Maxová, zakladatelka charitativního projektu TERIBEAR.

A jak to vypadalo na hřišti? Na bleskový úder nováčka nejvyšší soutěže zareagovali už do poločasu Muhamed Tijani, Matěj Jurásek a Václav Jurečka. Konečnou podobu skóre dali po pauze Mojmír Chytil a Conrad Wallem.

Zatím nejvyšší letošní soutěžní výhře sešívaných tleskali z VIP prostor Fortuna Areny i Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem, uslyšíte jejich ohlasy.

Po závěrečném hvizdu jsme pro vás nabrali spoustu reakcí. Těšit se můžete na dojmy Tomáše Holeše, Aleše Mandouse, který se v brance představil poprvé v letošní sezoně, Conrada Wallema, Igoha Ogbua, Oscara i řady dalších.

V exkluzivním rozhovoru probereme s Václavem Jurečkou úlevu z prolomení střelecké smůly v letošní ligové sezoně, trénink penalt, debatu s Wallemem ohledně druhého pokutového kopu s Karvinou i nekonečnou podporu fanoušků.

Slávisti, tento MATCHDAY stojí za to. Užijte si ho.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články