Informace pro fanoušky do Pardubic | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Pardubic

V 8. kole FORTUNA:LIGY se Slavia podívá do Pardubic, v článku přinášíme informace pro fanoušky, kteří se tam chystají podívat také.

Zápas se hraje v sobotu 16. září od 18:00 v Pardubicích.

Vstupenky

Vstupenky do sektoru hostí jsme rozdělili mezi fanouškovské organizace Tribunu Sever, Odbor přátel a Fanklub. Informace o možnosti získání vstupenek získáte přímo u fanouškovských organizací

Příjezd na stadion

Na utkání vyrazí fanoušci z Prahy společně vlakem, bližší informace ohledně vlaku zveřejníme do konce týdne. Odbor přátel chystá výjezd autobusem. V Pardubicích bude pochod pěšky ke stadionu, na přibližnou trasu pochodu se můžete podívat níže.

Vstup do sektoru hostí

Sektor pro fanoušky hostů je umístěn na jižní tribuně, sektory D1 a D2 s přístupem (odchodem) z (na) parkoviště u ENTERIA Arény (od ulice U Stadionu – viz příloha-plánek). Na tomto vstupu určeném pro fans hostů nebude v provozu pokladna.

Sektor pro hostující fanoušky bude otevřen 90 min. před začátkem utkání.

Bezpečnostní kontroly u vstupu

Kontrola vstupenek a návštěvníků stadionu bude prováděna pořadatelskou službou a budou zde prováděny důsledné bezpečnostní prohlídky v souladu s Návštěvním řádem, který je umístěn na všech vstupech (plné znění viz. NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD). Dále pak budou prováděny namátkové dechové zkoušky na alkohol. Doporučujeme proto příchod na stadion s dostatečnou časovou rezervou. Návštěvníci, kteří jakýmkoliv způsobem poruší některé z ustanovení Návštěvního řádu, nebudou vpuštěni na stadion, případně budou ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného.

Sektor je vybaven 2 velkoplošnými vraty, které slouží jako únikové východy a v případě potřeby jako vstupy pro zásah pořadatelské služby, případně policie. V sektoru je stánek s občerstvením a dostatečný počet toalet pro muže i ženy. Sektor D1 a D2 je monitorován kamerovým systémem.

Kontaktní osoba pro fanoušky

Na zápase budou před i v sektoru přítomni klubový SLO Martin Benda a stevardi, v případě potřeby se na ně neváhejte obrátit.

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články