Děti ze slávistické akademie přespaly v ráji | SK Slavia Praha
Více

Děti ze slávistické akademie přespaly v ráji

Mladí slávisté z přípravkových kategorií přespali ze soboty na neděli v šatnách slávistického stadionu, v Edenu. Slávistický vědomostní kvíz a promítání Totální sezony nemohlo chybět.

Září, měsíc věnovaný dětem jak v rámci projektů CSR, tak v rámci akcí pořádaných pro děti mládežnickou akademií. Mimo probíhající nábory uspořádala mládežnická akademie ve spolupráci se CSR přespávání pro přípravkové hráče a hráčky z akademie.

Mládežnické kategorie U9, U10, U11 a WU11 tak našly na jednu noc ze soboty 9. na neděli 10. září svůj přístřešek pod střechou slávistického ráje. Na děti čekala večerní prohlídka Slavia Museum manažerem akademie Petrem Hurychem, následoval vědomostní kvíz nejen o Slavii, společná večeře a také promítání Totální sezony. Pobyt v Edenu pak slávisté zakončili společnou snídaní a úklidem.

„Děti byly od první minuty nadšené. Podívaly se do šatny A-týmu, kam se jen tak nedostanou. Slávistický vědomostní kvíz si také moc užily a o společné večeři ani nemluvím. Celá akce byla perfektně zorganizovaná a jsem rád, že jsme takový zážitek našim dětem v akademii mohli dopřát,“ hodnotí celou akci manažer mládeže Petr Hurych.


Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články