Děti ze slávistické akademie přespaly v ráji | SK Slavia Praha
Více

Děti ze slávistické akademie přespaly v ráji

Mladí slávisté z přípravkových kategorií přespali ze soboty na neděli v šatnách slávistického stadionu, v Edenu. Slávistický vědomostní kvíz a promítání Totální sezony nemohlo chybět.

Září, měsíc věnovaný dětem jak v rámci projektů CSR, tak v rámci akcí pořádaných pro děti mládežnickou akademií. Mimo probíhající nábory uspořádala mládežnická akademie ve spolupráci se CSR přespávání pro přípravkové hráče a hráčky z akademie.

Mládežnické kategorie U9, U10, U11 a WU11 tak našly na jednu noc ze soboty 9. na neděli 10. září svůj přístřešek pod střechou slávistického ráje. Na děti čekala večerní prohlídka Slavia Museum manažerem akademie Petrem Hurychem, následoval vědomostní kvíz nejen o Slavii, společná večeře a také promítání Totální sezony. Pobyt v Edenu pak slávisté zakončili společnou snídaní a úklidem.

„Děti byly od první minuty nadšené. Podívaly se do šatny A-týmu, kam se jen tak nedostanou. Slávistický vědomostní kvíz si také moc užily a o společné večeři ani nemluvím. Celá akce byla perfektně zorganizovaná a jsem rád, že jsme takový zážitek našim dětem v akademii mohli dopřát,“ hodnotí celou akci manažer mládeže Petr Hurych.


Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články