Předkolo UWCL proti rumunské Kluži | SK Slavia Praha
Více

Předkolo UWCL proti rumunské Kluži

Fotbalistky Slavie vyzvou o postup do základní skupině Ligy mistryň ve 2.předkole rumunskou Kluž! O své pocity z dnešního losu se podělila kapitánka týmu Diana Bartovičová a trenér žen Karel Piták.

Rumunský klub je od svého založení v roce 2010 hegemonem domácí soutěže, vyhrál všechny ročníky. Díky tomu je pravidelným účastníkem Ligy mistryň, nejdále dokráčel v sezoně 2012/2013, kdy vypadl v osmifinále s italským Torres. V prvním předkole letošního ročníku nejprve vyřadil slovenského mistra z Myjavy 6:2, rozhodující utkání proti izraelskému Qiryat Gat zvládl až v penaltovém rozstřelu.

„S losem jsme spokojený, určitě tam byly těžší soupeři. Zkusíme teď sehnat o soupeři co nejvíce informaci a věřím, že se na dvojzápas velmi dobře připravíme a že si v Edenu opět zahrajeme skupinovou fázi Ligy Mistryň,“ říká trenér žen Karel Piták.

„S losem jsme spokojeni. Byl to jeden ze tří týmů, které jsem si já osobně přála. Musíme se na ně dobře připravit, soupeř zvládl dva zápasy v předkole, kde porazil slovenskou Myjavu vysokým rozdílem. Určitě nás nečekají lehké zápasy, ale moc se těšíme. Chceme do skupiny a zahrát si Ligu mistryň opět v Edenu. Uděláme pro to maximum,“ slibuje kapitánka týmu Diana Bartovičová.

Předběžným hracím termínem je doma 10-11.října a venku 18-19. října, přesné datum a čas budou zveřejněny v příštích dnech!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články