Prohlídky s legendou: Josef Bican 110 let | SK Slavia Praha
Více

Prohlídky s legendou: Josef Bican 110 let

Vydejte se na komentovanou prohlídku Slavia Museum a Stadium Tour zaměřenou na 110. výročí narození Josefa Bicana. Následovat bude promítání krátkého dokumentu o legendárním kanonýrovi a beseda.

Komentované prohlídky se konají v pondělí 25. září a v úterý 26. září. Začátek vždy v 17:00 hodin.

Na komentovanou prohlídku je potřeba se dopředu přihlásit. Přihlašování na prohlídky začalo v úterý 19. září. Prostorami stadionu provede návštěvníky bývalý dlouholetý kustod Slavie a současný průvodce Slavia Museum Václav Petrák.

Přihlásit se na ni může jen omezený počet zájemců.

Termíny

  • Pondělí 25. září
  • 17:00 – 18:00
  • Prohlídka Slavia Museum a Stadium Tour, průvodce Václav Petrák
  • 18:00 – 19:00
  • Promítání dokumentu o Josefu Bicanovi a beseda, host archivář Slavie Karel Zuska
  • Úterý 26. září
  • 17:00 – 18:00
  • Prohlídka Slavia Museum a Stadium Tour, průvodce Václav Petrák
  • 18:00 – 19:00
  • Promítání dokumentu o Josefu Bicanovi a beseda, host autor řady slávistických s fotbalových publikací a někdejší hlasatel ve starém Edenu Vladimír Zápotocký


Jak se na prohlídky přihlásit

  • On-line přes Ticketportal

Na stránkách ticketportal.cz nebo vstupenky.slavia.cz je k dispozici omezený počet vstupenek, zájemci si vyberou konkrétní termín prohlídky. Koupí vstupenky se automaticky na prohlídku přihlásí. Zakoupenou vstupenku před začátkem prohlídky předloží pracovníkovi muzea k ověření. Cena vstupenek je stejná jako u vstupenek do Slavia Museum a Stadium Tour podle platného aktuálního ceníku. Vstupenky jsou v prodeji on-line od úterý 19. září na ticketportal.cz nebo na vstupenky.slavia.cz.

Přes e-mail museum@slavia.cz

Na komentovanou prohlídku se mohou přihlásit také majitelé dárkových poukazů na vstup do Slavia Museum a Stadium Tour, které jsou v prodeji ve Fanshopu Slavie v Edenu. Uplatnit lze Běžný poukaz pro dospělou osobu (200 Kč) a Dětský poukaz pro děti od 6 do 15 let (50 Kč), Rodinný poukaz 2 plus 2 na tento typ prohlídky uplatnit nelze. Pokud se budete přihlašovat přes e-mail museum@slavia.cz uveďte své jméno, příjmení a vybraný termín prohlídky. Vaše přihláška se stává platnou až po obdržení potvrzujícího e-mailu. Přihlašování přes e-mail stejně jako on-line předprodej vstupenek je možné od úterý 19. září.

Jakmile bude kapacita komentovaných skupinových prohlídek naplněna, bude prodej vstupenek i přihlašování přes e-mail pozastaveno.

Změny v programu prohlídek jsou vyhrazeny! Upozorňujeme, že z mimořádných zdravotních nebo rodinných důvodů může dojít ke změnám v obsazení průvodce i hostů na jednotlivých prohlídkách a besedách. Děkujeme!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články