Slávisty obléká česká značka Le Premier | SK Slavia Praha
Více

Slávisty obléká česká značka Le Premier

A je ruka v rukávě. Pro slávisty nově šije obleky na míru česká oděvní značka Le Premier. V článku naleznete ohlas zakladatele Le Premier i exkluzivní snímky, které vznikly v rámci "premiérového" focení.

Poprvé je slávisti, hráči i realizační tým, obléknou v úterý v rámci výjezdu na úvodní zápas základní skupiny G Evropské ligy do Ženevy.

„Fanouškem Slavie jsem více než 20 let a mám s ní spojeno mnoho emocí. Když se naskytla možnost obléknout hráče a realizační tým, neváhal jsem ani vteřinu,” říká o spolupráci zakladatel značky Jakub Lohniský.

„Dodávali jsme oblečení pro mnoho sportovních týmů, ale spolupráce s nejstarším českým klubem je kromě prestiže také splněným osobním snem,” dodává Lohniský a přibližuje i proces výroby a použité materiály.

„Nechtěli jsme šít klasický oblek ze 100% vlny, který není na delší cestování v autobuse a letadle úplně pohodlný. Zvolili jsme proto vlněnou látku s velkým podílem elastanu, což dělá kalhoty i sako pružné. Zároveň jsme zvolili tzv. unconstructed provedení, což znamená, že sako nemá podšívku a žádné vycpávky v ramenou. Oblek je tak maximálně pohodlný.”

Jak hráčům nové outfity sluší se můžete přesvědčit na sérii fotografií z fotbalové šatny. O pohodlnosti nových obleků svědčí snímek Jindřicha Trpišovského.

Věříme, že partnerství Slavie a Le Premier bude stejně pevné, jako jsou knoflíky přišité u saka. Děkujeme, těšíme se na další kolekci!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články