B-tým v neděli vyzve na Xaverově od 10:15 Duklu B | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli vyzve na Xaverově od 10:15 Duklu B

V neděli 24. září je na programu 8. kolo ČFL skupiny A, ve kterém vyzve slávistická rezerva od 10:15 na Xaverove Duklu B.

Sešívaní mají za sebou úspěšné utkání se Slavií Karlovy Vary, ve které zvítězili díky dvěma brankám Ogungbayie a jednom zásahu Kopáčka s Trédlem 4:1. Mimo jiné si v Karlových Varech odbyl premiéru v B-týmu po svém návratu do Slavie Milan Škoda.

Aktuálně tak slávisté stále okupují druhou příčku v tabulce se ztrátou tří bodů na první Hostouň.

Slávistický nedělní soupeř má ze sedmi odehraných utkání pouze tři vítězství a dvě remízy. Z posledních pěti kol dokázal získat pět bodů a v minulém kole remizoval s Domažlicemi 0:0. Rezerva pražské Dukly se tak nachází na šestém místě v tabulce.

Svěřenci trenéra Davida Střihavky vyzvou Duklu B v neděli 24. září od 10:15 na Xaverově. Utkání budete moci sledovat živě na TVCOM.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 korun, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články