Říjen bude věnován seniorům. Podpora začala v Bystřanech | SK Slavia Praha
Více

Říjen bude věnován seniorům. Podpora začala v Bystřanech

V rámci klubové strategie Za hranice hřiště je letos každý kalendářní měsíc věnován určité skupině nebo tématu, které si zaslouží naši podporu a pozornost. Září pro děti, říjen bude patřit seniorům.

První z aktivit zaměřených na pomoc nejstarším jsme uskutečnili společně s FK Teplice. Zástupci obou klubů udělali před vzájemným zápasem radost klientům Domova důchodců v Bystřanech u Teplic. Kromě věcných darů s sebou přinesli také šek v hodnotě 50 000 korun, polovinu daroval Nadační fond Slavie. Peníze budou využity na nákup dvou speciálních polohovacích lůžek. Návštěva proběhla symbolicky na Mezinárodní den seniorů, který každý rok připadá na 1. října. Ceremoniální vyjádření podpory proběhlo také před samotným utkáním.

Další zajímavé CSR aktivity, které nás čekají v měsíci říjnu:

V říjnu se na plné obrátky rozjede také nový projekt „Slavia navždy“, který je zaměřen nejen na seniorské organizace a seniory z Městské části Praha 10, ale i z ostatních krajů celé České republiky. V rámci tohoto projektu máme pro nejstarší připraveny řadu zajímavých akcí. Ať už jde o zajímavé besedy s bývalými hráči, prohlídky Slavia Musea včetně stadionové Tour se zasvěceným výkladem klubových legend či projekty na podporu rozvoje pohybových aktivit seniorů, včetně tzv. Walking footballu.

Na zápas proti Slovácku v sobotu 21. října bude připravena tradiční a oblíbená aktivita „Vezmi dědu či babičku na fotbal,“ kdy budou mít senioři vstup zdarma. Bližší informace zveřejníme před utkáním.

Nezapomínáme ani na své bývalé hráče. Řada z nich se opět představí v týmu legend Slavie, který dělá radost a také pomáhá ve spolupráci s Nadačním fondem Slavie prostřednictvím charitativních zápasů po celé České republice. Tentokrát se na něj mohou těšit fanoušci 15. října 2023 v Kolíně.

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články