Slavia a TERIBEAR pomohli dětem v nouzi | SK Slavia Praha
Více

Slavia a TERIBEAR pomohli dětem v nouzi

10 dnů, 30 000 lidí, 369 373 kilometrů a 7 387 476 korun na pomoc dětem v nouzi. Devátý ročník akce "Hýbejte se s TERIBEARem" opět ukázal, že pohyb a pomoc jdou ruku v ruce. Jsme rádi, že jsme mohli být letos po boku Nadace Terezy Maxové a jako partneři se podílet na tomto úžasném projektu.

Co vše jsme spolu s TERIBEARem v září stihli?

Zápas s Karvinou přinesl zážitky dětem z dětských domovů

V zápase proti Karviné nastoupil kapitán Slavie Jan Bořil se speciální ceremoniální kapitánskou páskou navrženou Terezou Maxovou, zakladatelkou charitativního projektu TeriBear, který adresně pomáhá opuštěným a znevýhodněným dětem. Všichni slávističtí fanoušci si užili výhru 5:1 a radovat se z ní mohlo také 150 dětí z dětských domovů z celé republiky. 22 z nich doprovodila hráče při nástupu na hrací plochu a 11 si užilo utkání v roli vlajkonošů.

Podpora akce Hýbejte se s TeriBearem

Pro letošní rok jsme se stali partnery projektu a zástupci klubu vytvořili, společně s profesorem Janem Pirkem a olympioničkou Zuzanou Hejnovou, speciální štafetu na podporu akce „Hýbejte se s TeriBearem“. Zároveň si slávistická mládež otevřela svůj koutek na Dni hrdinů na pražském Výstavišti. V rámci tohoto happeningu proběhl také závěrečný akt celého TERIBEAR běhu. Pro účastníky měli připravený fotbalový oktagon, ve kterém si nejmladší mohli vyzkoušet netradiční formát našeho sportu. Účastníci mohli získat také cenné informace o náborech i samotném průběhu tréninků ve Slavii i partnerských klubech. Zároveň byly připraveny drobné sešívané dárky i podepsané hráčské kartičky.

Výsledky iniciativy, která rozhýbala celou Českou republiku?

10 dnů, 30 000 lidí, 369 373 kilometrů a 7 387 476 korun na pomoc dětem v nouzi!
Děkujeme všem, kteří se společně s námi zapojili do podpory těch, kteří v životě neměli takové štěstí.
Více o devátém ročníku akce „Hýbejte se s TERIBEARem“ naleznete i na webu projektu zde.

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články