Hvězdné přání na Jakubovy narozeniny | SK Slavia Praha
Více

Hvězdné přání na Jakubovy narozeniny

Jakub z Prahy trpí rakovinou krve. Kvůli tomuto onemocnění se jeho druhým domovem stala nemocnice. U příležitosti jeho 21. narozenin jsme se mu rozhodli dát den splněných přání v Edenu.

V našem slávistickém ráji ho přivítal manažer A-týmu Přemysl Kovář, se kterým se společně podívali na video přání, které pro Kubu nahráli hráči a členové realizačního týmu. Závěrem pozvali velkého bojovníka také na zápas Evropské ligy. Poté se i s kamarádem přesunuli přímo na střídačku, kde mohli z bezprostřední blízkosti sledovat rozcvičku týmu před zápasem proti MFK Karviná. Tento zápas si společně s dalšími 18 tisíci fanoušky užili ve speciálních VIP prostorech a o poločase je navštívil kanonýr Stanislav Tecl. Přinesl dárky, podepsaný dres a také to nejcennější, pozvání do pozápasové kabiny.


Slavia vyhrála 4:0, a tak bylo co slavit. Nejdůležitější je však to, že Jakub mohl alespoň na chvíli zapomenout na své těžkosti a nabít se energií do dalšího boje se zákeřným protivníkem. Držíme palce!

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články