Tým legend zavítá do Kolína. Pomůže nejen malé Jasmínce | SK Slavia Praha
Více

Tým legend zavítá do Kolína. Pomůže nejen malé Jasmínce

Po úvodním utkání v Borovanech na jihu Čech se Tým legend SK Slavia Praha pod patronací Stanislava Tecla přijede představit do Kolína. Charitativní utkání v rámci aktivit Nadačního fondu Slavie ve spolupráci s odbočkou Odboru přátel Slavie v Kolíně se odehraje na hřišti Sparty Kolín v neděli 15. října od 13 hodin.

Program celého odpoledne startuje už ve 12:30 vystoupením street dance skupiny Eternal movements. V poločase utkání týmu legend s odbočkou Odboru přátel Slavie v Kolíně se na hřišti objeví malí fotbalisté z Kolína a od 15 hodin je plánovaná autogramiáda s hráči. Součástí akce bude aukce podepsaného dresu SK Slavia Praha.

Můžete se těšit na Stanislava Tecla, Davida Kalivodu, Jaroslava Köstla, Ladislava Volešáka, Tomáše Jablonského, Pavla Fořta, Mateje Krajčíka, Martina Latku a další.

Nadační fond Slavie výtěžek ze vstupného a také ze sponzorských darů následně zdvojnásobí a celá částka poputuje na pomoc čtyřleté Jasmínce z Kolína, která je od pasu dolů ochrnutá a s tím se pojí řada dalších zdravotních komplikací. Rodiče příspěvek využijí na pokrytí části nákladů spojených s neurorehabilitací na speciální klinice.

Další část financí půjde kolínskému sdružení Volno, které podporuje rodiny pečující o děti a mladé dospělé s autismem, mentálním a kombinovaným postižením. Díky podpoře budou moci zakoupit venkovní cvičební pás, což přispěje k rozvoji sportovních aktivit jeho klientů.

„Těšíme se, že po pár měsících se znovu sejdeme s Týmem legend a pomůžeme malé Jasmínce a její rodině. Určitě přijďte v neděli do Kolína, první utkání Týmu legend mělo příjemnou atmosféru a doufám, že v Kolíně přijde co nejvíc fanoušků si užít charitativní utkání a přispějí tak na dobrou věc. Vybranou částku za Nadační fond Slavie zdvojnásobíme,“ říká Stanislav Tecl, patron Týmu legend Slavie a člen správní rady Nadačního fondu Slavie

Místo: Kolín, hřiště Sparty Kolín

Vstupné: 150,- Kč dospělý, 100,- Kč děti

Máte zájem stát se partnerem toho utkání? Ozvěte se nám na e-mail info@nfslavie.cz

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články