Atmosféra byla úžasná. Všem moc děkujeme | SK Slavia Praha
Více

Atmosféra byla úžasná. Všem moc děkujeme

Slávistky převálcovaly v úvodním zápase 2. předkola Ligy mistryň v domácí Fortuna Areně rumunskou Kluž. Zápas i atmosféru na stadionu zhodnotili trenér Karel Piták, kapitánka Diana Bartovičová a záložnice Petra Divišová.

Trenér Karel Piták

„Jsme rádi, že to takto dopadlo! Výborně jsme do zápasu vstoupili, dali jsme rychlý gól, hned druhý, pak to od nás bylo sice trošku hektické, byli jsme netrpěliví, ale dali jsme třetí gól. Druhý poločas byl podobný, dlouho nám to tam nechtělo spadnout. Utkání bylo to na jednu bránu, šance jsme pálili, ale jsme rádi, že jsme přidali další dvě branky , výhra 5:0 je pro nás skvělá,“ řekl po utkání trenér Karel Piták.

Obránkyně Petra Divišová

„To, že utkání skončí takovým rozdílem, jsem nečekala. Chystaly jsme se na soupeře podle videa, bylo vidět, že jsou sehrané, že o sobě ví. Mají rychlé krajní hráčky, měly jsme z toho trošku obavu, ale nachystaly jsme se perfektně a výsledek odpovídá tomu, jak jsme se připravily,“ zhodnotila střelkyně čtvrté branky Petra Divišová.

Kapitánka Diana Bartovičová

„Atmosféra na stadionu byla úžasná, chtěla bych všem moc poděkovat za to, jakou atmosféru nám vytvořili, jak nás hnali dopředu! Myslím, že i spousta gólů a šancí byla díky fanouškům, protože se na to prostě nemůžete vykašlat, když vám fandí. Z hlavy si nepamatuju takovou atmosféru, jaká tu dneska byla,“ pochválila fanoušky kapitánka Diana Bartovičová.


Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články