Hráči na hostování: Další branka Ewertona, skóroval i Singhateh | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Další branka Ewertona, skóroval i Singhateh

Jak se v uplynulé kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Ewerton (FC Baník Ostrava): Brazilský fotbalista pokračuje ve sbírání branek, ve víkendovém utkání proti Pardubicím se prosadil v 50. minutě po přihrávce Tomáše Riga. Sešívaný křídelník si z levého křídla navedl míč do středu hřiště a prudkou ranou zpoza vápna propálil bezmocného Budinského. Utkání skončilo remízou 1:1.

Denis Halinský (FK Pardubice): Teprve dvacetiletý stoper odehrál proti Baníku celé utkání, ve kterém zastavil celou řadu útoků soupeře a měl lví podíl na konečné a cenné remíze.

Marek Icha (FK Pardubice): Nadějný defenzivní univerzál nastoupil na postu pravého obránce, kde se musel potýkat s rychlým Ewertonem. Svoji úlohu zvládl obstojně a i on se zasloužil o cenný bod do vyrovnané ligové tabulky.

Matěj Valenta (1.FC Slovácko): Proti Teplicím odehrál talentovaný středopolař přes hodinu hry, ve středu hřiště odvedl spolehlivý výkon a přispěl k důležité výhře 2:0.

Daniel Fila (FK Teplice): Proti Teplicím odehrál mladý útočník celé utkání, Severočeši ale většinu času hráli v deseti a neměli proto příliš prostoru na ofenzivu. Branku proto tentokrát nevsítili a domů se vrátili bez bodu.

Michal Beran (Bohemians 1905): V duelu se Zlínem odehrál sešívaný záložník závěrečných dvacet minut, k prolomení bezbrankového stavu ale nepřispěl a utkání skončilo remízou 0:0.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Jan Stejskal (MFK Vyškov): V utkání s Žižkovem pochytal šestadvacetiletý gólman všechny střely soupeře mezi tři tyče, zaskvěl se čistým kontem a díky výhře 2:0 pomohl Moravanům upevnit pozici na čele druholigové tabulky.

Ebrima Singhateh (Sellier & Bellot Vlašim): Gambijský útočník Při přestřelce s pražskou Duklou vsítil úvodní branku zápasu, prosadil se z pokutového kopu už v 11 minutě duelu.

Albert Labík (Sellier & Bellot Vlašim): Talentovaný krajní obránce odehrál proti Dukle celý zápas, na kraji hřiště odvedl tradičně aktivní výkon a přispěl tak k důležité výhře 3:2.

Matyáš Vágner (Sellier & Bellot Vlašim): Urostlý gólman čelil v zápase s Pražany třem střelám mezi tři tyče, za svá záda pustil dva míče, Středočeši ale byli střelecky úspěšnější a k tříbodovému zisku to tak nakonec stačilo.

Erik Biegon (Sellier & Bellot Vlašim): Mladý ofenzivní hráč dostal proti armádnímu celku prostor v zahajující jedenáctce, gólově se ale tentokrát neprosadil a v 65. minutě byl střídán čerstvým Adamem Toulou.

Adam Toula (Sellier & Bellot Vlašim): Jednadvacetiletý hrotový hráč na trávník naskočil v druhé půli, branku sice nevstřelil, i tak ale modrobílí dokázali ukořistit cennou výhru.

Martin Šubert (Sellier & Bellot Vlašim): Prosto na trávníku dostal také v 65. minutě místo Lacíka, spolehlivou prací ve středu pole pomohl dotáhnout duel do vítězného konce.

Daniel Šmiga (Sellier & Bellot Vlašim): Do víkendového duelu naskočil symbolicky na závěrečnou minutku nastavení, kdy mu místo na trávníku přepustil střelec první branky Ebrima Singhateh.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články