V neděli liga žen proti Pardubicím | SK Slavia Praha
Více

V neděli liga žen proti Pardubicím

Po drtivém vítězství v úvodním zápase Ligy mistryň proti rumunské Kluži nastoupí fotbalistky Slavie k 7. kolu 1.ligy žen v neděli od 16:00 na hřišti posledního týmu ligové tabulky - Pardubic. Slávisti, přijďte fandit!

Slávistky si drží od začátku ligy skvělou formu, z šesti zápasu ani ještě jednou neztratily bod, celkem nastřílely 32 branek, pouze jednou inkasovaly. Ve skvělé formě je útočnice Marjolen Nekesa, která se trefila hned 13x. Pardubice na svoji výhru a první bodu v aktuálním ročního teprve čekají. Utkání se hraje na hřišti Pod Vinicí od 16:00.

Fotbalistky Slavie čeká druhý den po utkání v Pardubicích přesun do Rumunska, kde je čeká ve středu 18.10. od 17:00 odveta Ligy mistryň.

„Po zápase s Kluží je v týmu skvělá nálada. Všichni jsme dobře naladěné a chceme v každém dalším zápase uspět. Věřím, že zápas v Pardubicích úspěšně zvládneme a poté už se budeme soustředit na odvetu s Kluží,“ svěřila se záložnice Michaela Khýrová.


Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 živě proti Wolfsburgu

27. 7. 2024
Slávistky se postaví od 14:00 německému Wolsburgu. Jakou sestavu vybral trenérský tým Jiřího Vágnera? Utkání sledujte živě.

Derby béček v neděli v Radotíně

27. 7. 2024
V neděli 28. července vyzve slávistické béčko ve 2. kole Chance Národní Ligy rezervu Sparty. Utkání je na programu od 10:30 v Radotíně a přímým přenosem ho odvysílá ČT2.

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Další články