MATCHDAY Kluž. Výhra o pět i tance v kabině | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Kluž. Výhra o pět i tance v kabině

Liga mistryň je blízko! Slávistky v úvodním zápase 2. předkola vyprovodily rumunskou Kluž pěti góly. A MATCHDAY byl u toho, prožijte jeho prostřednictvím senzační středu ještě jednou.

Svěřenkyně Karla Pitáka rumunské mistryně nešetřily a jsou blízko zopakování loňské účasti v základní skupině.

Během úvodní desetiminutovky se dvakrát trefila Marjoleen Nekesa, gólovou tečku za první půlí udělala Michaela Khýrová. Po pauze 1 940 skvělých fanoušků potěšily ještě svými zásahy Petra Divišová a Karolína Křivská.

Co v novém dílu MATCHDAY uvidíte? Slávistky jsme sledovali od příchodu na stadion, hovořili jsme s vítězkami soutěže o dva lístky na domácí utkání proti AS Řím v rámci 4. kola základní skupiny G Evropské ligy.

Uvidíte gólové radosti, stejně tak děkovačku s fanoušky po utkání i procházku potemnělým Edenem. A samozřejmě nebude chybět vhled do kabiny na pozápasovou oslavu. Stálo za to…

Slávisti, užijte si nový MATCHDAY, a děkujeme za skvělou kulisu, kterou jste holkám připravili!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články