Slávistky odcestovaly na odvetu UWCL | SK Slavia Praha
Více

Slávistky odcestovaly na odvetu UWCL

Slávistky v pondělí odcestovaly do Rumunska k odvetě Ligy mistryň proti Kluži, kdy v úvodním zápase zvítězily 5:0 a postup je velmi blízko. Utkání se hraje ve středu 18. 10. od 17:00 na stadionu Cluj Arena.

Fotbalistky Slavie čeká ve středu od 17:00 odveta Ligy mistryň proti rumunské Kluži, kdy v úvodním utkání vyhrály na domácím stadionu v Edenu 5:0, střelecky se dařilo útočnici Marjolen Nekese, která se trefila dvakrát, mezi střelkyně se zapsala i Michaela Khýrová, Petra Divišová a Karolína Křivská. Fotbalistky vyrazily v ranních hodinách na letiště Václava Havla, odkud se přesunuly do Varšavy, kde je čekal přestup na linku do Rumunska, tam přistály v odpoledních hodinách. Do Rumunska vyrazil kompletní dvacetitříčlenný kádr, krom zraněné Simony Necidové a Terezy Szewieczkové.

V případě výhry a postupu do skupinové fáze je los Ligy mistryň na programu hned v pátek 20. října od 13:00.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články