ONLINE: Od 17:00 odveta Ligy mistryň proti Kluži | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 odveta Ligy mistryň proti Kluži

Slávistky čeká po domácí výhře 5:0 odveta proti rumunské Kluži, kdy se poperou o postup do základní skupiny Ligy mistryň. Zápas můžete sledovat od 17:00 živě na Slavia TV. Jakou sestavu posílá do zápasu trenér Karel Piták?

Hlavní trenér žen Karel Piták udělal do odvetného utkání proti Kluži dvě změny v sestavě. Do branky se postaví Olivie Lukášová, obranu si bude řídit sehraná dvojice Alika Keene s kapitánkou týmu Dianou Bartovičovou. Na stranách obrany bude hrát Gabriela Šlajsová a Michelle Xiao. O defenzivní úkoly se dnes postará Molly Mclaughlin a doplňovat útok ze středu zálohy bude Martina Šurnovská a Franny Černá. Na krajích zálohy dnes budou pracovat Kristýna Růžičková a Tamara Morávková. Na hrotu útoku bude operovat dvoubranková střelkyně z prvního zápasu Marjolen Nekesa.

Sestava: Lukášová, Keene, Bartovičová, Šlajsová, Xiao, McLaughlin, Šurnovská, Nekesa, Růžičková, Černá, Morávková
Lavička: Fuchsová, Bryscejnová, Divišová, Košíková, Křivská, Khýrová, Veselá, Vithová, Surová, Stackpole, Bendová, Krejčiříková

Utkání můžete sledovat od 17:00 živě na SlavieTV, odkaz najdete zde.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články