B-tým v neděli vyzve od 10:15 rezervu Táborska | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli vyzve od 10:15 rezervu Táborska

Slávistický B-tým v neděli vyzve v rámci 12. kola ČFL na domácí půdě rezervu Táborska. Utkání začíná v 10:15, vstupenky budou k dispozici na místě.

Svěřenci trenéra Davida Střihavky mají za sebou víkend bez utkání. Bylo tomu tak kvůli přeloženému kolu, které si slávisté odehráli v týdnu proti Písku. V posledním týdnu bylo totiž hned pět hráčů na mládežnických reprezentačních srazech.

V neděli se tak slávistická rezerva představí na domácí půdě na Xaverově proti rezervě Táborska. Sešívaní mají na svém kontě 28 bodů z jedenácti zápasů a drží si tak stále druhé místo v tabulce, za první Hostouní, která má bodů 31. V posledním zápase porazilo sešívané béčko rezervu Bohemians 1:0, díky gólu Daniela Touly.

Nedělnímu slávistickému soupeři náleží 14. místo v tabulce, s náskokem tří bodů na poslední Králův Dvůr. B-tým Táborska má z jedenácti odehraných zápasů pouze dvě výhry, v poslední kole remizoval s Domažlicemi 1:1.

Utkání mezi Slavií B a Táborskem B je na programu v neděli 22. října od 10:15 na Xaverově.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 korun, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Utkání můžete sledovat také v přímém přenosu na TVCOM.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články