B-tým se v sobotu představí v Domažlicích | SK Slavia Praha
Více

B-tým se v sobotu představí v Domažlicích

TJ Jiskra Domažlice je dalším soupeřem B-týmu ve třetí lize. Slávisté do Domažlic vycestují v rámci 13. kola ČFL skupiny A v sobotu 28. října.

Sešívaní mají za sebou těžké utkání proti rezervě Táborska, které ale zvládli na výbornou a dokázali na Xaverově zvítězit 3:1 díky gólům Daniela Touly, Michala Švece a Michaila Voriazidise. Svěřenci trenéra Davida Střihavky si tak připsali další vítězství a sedmý neprohraný zápas v řadě. Ale ani toto počínání se nepropsalo do tabulky, protože slávisté stále drží druhé místo se ztrátou tří bodů na první Hostouň, která v letošním ročníku ještě neprohrála.

Sobotním soupeřem slávistů budou Domažlice. Tým z Plzeňského kraje čítá několik bývalých ligových fotbalistů, včetně hlavního trenéra Pavla Horvátha. Za Domažlice nastupují například ex zlínští Martin Fillo a Václav Procházka. Svěřencům trenéra Pavla Horvátha patří čtvrtá příčka v tabule, ovšem se ztrátou tří bodů na třetí Povltavskou, ale až deseti bodů na druhé místo, které okupují právě slávisté.

Utkání mezi TJ Jiskra Domažlice a SK Slavia Praha „B“ je na programu v sobotu 28. října od 14:30 v Domažlicích. Vstupenky budou k dispozici na místě. Utkání můžete také sledovat živě na TVCOM.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články