Senioři si užili prohlídku Edenu i besedu s legendami | SK Slavia Praha
Více

Senioři si užili prohlídku Edenu i besedu s legendami

Desátý měsíc v roce byl v rámci CSR strategie Za hranice hřiště věnován nejstarším. V říjnu se spustil také nový projekt „Slavia navždy“, který nabízí zajímavé aktivity seniorům nejen z Prahy 10, hlavního města, ale také ostatních krajů České republiky.

Nejvíce žádanou je komentovaná návštěva Fortuna areny včetně slavistického muzea. Prohlídku Edenu spojenou se zasvěceným a osobitým výkladem v podání Václava Petráka si již v průběhu prvního měsíce projektu mohli užít senioři z Prahy, Mostu, Ostravy, Českých Budějovic, Bohumína, Liberce, Břeclavi, Plzně, České Třebové či Valašského Meziříčí.

„Myšlenka muzea přímo na stadionu je opravdu geniální. Výklad pana Petráka byl skvělý. Klobouk dolů před ním. Bylo vidět, že tím doslova žije,“ řekla Danuše Poláková z Bohumína.

„Jsem tady úplně poprvé. Vidět všechny ty poháry a další artefakty, stejně jako prohlédnout si kabiny? To je něco fantastického. Chtěl bych také moc poděkovat vedení Slavie, že takové projekty pro seniory z celé České republiky dělá,“ dodal Alois Malý z Mostu.

Chcete si prohlídku Slavia Musea a Stadium Tour užít i vy? Návštěvnické dny, otevírací doba, ceny vstupenek a další informace naleznete na www.slavia.cz/text/museum.

„Červenobílé vzpomínky“ aneb besedy s legendami

Netradiční zážitek ve speciální společnosti. To jsou nové besedy s názvem „Červenobílé vzpomínky“, při kterých mají možnost se senioři nejen z Prahy 10, ale i celé České republiky pravidelně potkávat se slávistickými legendami. Jako první zavzpomínali na své dlouholeté působení v červenobílém dresu Dušan Herda a Ivo Knoflíček. Kromě přiblížení jejich hráčských kariér, nechyběla ani řada humorných historek, které přinesl jejich fotbalový život. Setkání se u seniorů setkalo s velkým úspěchem a už nyní chystáme další pokračování.

Zaujaly vás naše CSR aktivity? Chtěli byste se zapojit? Ozvěte se nám na csr@slavia.cz.

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články