Poslední zápas podzimu. B-tým vyzve v neděli na Xaverově Hostouň | SK Slavia Praha
Více

Poslední zápas podzimu. B-tým vyzve v neděli na Xaverově Hostouň

Slávistický B-tým čeká poslední utkání v podzimní části sezony. V rámci 15. kola ČFL skupiny A přivítají sešívaní na Xaverově Hostouň. Utkání je na programu v neděli 12. listopadu od 10:15.

Konec podzimní části je tady. Slávistický B-tým čeká poslední soutěžní zápas v roce 2023. V neděli 12. listopadu přivítají na Xaverově Hostouň. Utkání je na programu od 10:15.

Slávistické béčko má za sebou remízový zápas v Českých Budějovicích, kde se utkalo proti rezervě místního Dynama. Sešívaní vstoupili do utkání aktivně, za celý zápas si vytvořili mnoho šancí, ale bohužel se jim je nepodařilo zúročit. Nyní je před svěřenci trenéra Střihavky poslední zápas v roce 2023.

V neděli na Xaverov zavítá vedoucí celek ČFL skupiny A, Hostouň. Klub ze středních Čech aktuálně vede tabulku o pouhé dva body před slávisty, takže nás čeká přímý souboj o první místo. Slávisté by si přáli přezimovat v nejlepším možném postavení pro jarní část, což je na prvním místě. Proti Hostouni to ale nebude jednoduché. Tým vedený hlavním trenérem Dominikem Rodingerem má za sebou dlouhou sérii neporazitelnosti. V aktuálním ročníku si drželi jedenáctizápasovou sérii neporaženi. To ovšem neplatí o posledních dvou kolech, které obě prohráli. Nejprve s Táborskem a pak s Domažlicemi.

Přijďte podpořit mladé slávisty v nedělním utkání o první místo a v posledním zápase v roce 2023. Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 korun, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Aktuálně

ONLINE: Od 18:00 ve Fortuna Areně proti Baníku

4. 5. 2024
Sešívaní od 18:00 zahajují Finále FORTUNA:LIGY doma proti Baníku Ostrava. Do základní sestavy se vrací kapitán Jan Bořil.

Slávistky upekly 23. mistrovský titul

4. 5. 2024
Fotbalistky Slavie suverénně ovládly další ligovou sezonu a zaslouženě si vychutnávají oslavu třetího mistrovského titulu v řadě. Jejich dominantní výkony jim přinesly úžasnou sérii 23 ligových zápasů bez jediné prohry!

ONLINE: Od 15:00 na Slovácku

4. 5. 2024
Slávistky hrají od 15:00 se Slováckem na stadionu v Kunovicích, kde mohou v případě vítězství zpečetit zisk mistrovského titulu.

Další články