Červenobílý Giving Tuesday aneb Darujte sportovní vybavení potřebným | SK Slavia Praha
Více

Červenobílý Giving Tuesday aneb Darujte sportovní vybavení potřebným

Světový den štědrosti a dobrých skutků se od roku 2012 slaví vždy prví úterý po Dni díkuvzdání a jako protipól nákupnímu šílenství tzv. Black Friday. Zkrátka koncem listopadu se stovky milionů lidí po celém světě spojí a konají dobro. Letos se přidá i Slavia. Co vy?

V rámci „Giving Tuesday“, který v České republice zaštituje Asociace společenské odpovědnosti ČR, budete moci darovat sportovní vybavení potřebným. Dětem z dětských domovů a znevýhodněných rodin, které pohyb milují, ale pomůcky či oblečení si nemohou dovolit.

Od kdy do kdy?

Sbírka bude otevřena u nás na stadionu od 22. listopadu do 28. listopadu, a to vždy od 14:00 do 18:00 v místnosti vedle pokladen u vstupu č. 4. (Bude zde připravena nádoba na oblečení a sportovní vybavení a věci spojené se sportem)


Jedinou výjimkou bude sobota 25. listopadu, kdy bude sbírka probíhat pouze ve fanzoně #SlaviaFest u vstupu č. 2, a to před, během i po zápase proti Českým Budějovicím.

Co darovat?

Jakékoliv oblečení, pomůcky či vybavení spojené se sportem. Například kopačky, rukavice, tenisové rakety, nejrůznější míče a podobné.

Jak má přinesené vypadat?

Oblečení musí být vyprané a nepoškozené. Stejně tak vybavení musí být stále funkční.

Pro koho jsou dary určeny?

Věci ze sbírky poputují k dětem z našich partnerských dětských domovů a organizací, které se starají o znevýhodněné a potřebné.

Více informací o projektu naleznete i na webu www.givingtuesday.cz.

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

Další články