Boluwatife Ogungbayi prodloužil smlouvu se Slavií | SK Slavia Praha
Více

Boluwatife Ogungbayi prodloužil smlouvu se Slavií

Nigerijský křídelník Victor Boluwatife Ogungbayi podepsal ve Slavii nový kontrakt do 30. června 2028.

„Za prodloužení smlouvy jsem moc rád. Hrát ve Slavii je pro mě velká věc, velmi si té možnosti vážím. Praha je nádherné město, těší mě, že tady mohu zůstat déle. Vstřelil jsem několik gólů za B-tým a nemůžu se dočkat, až se prosadím také v áčku. Nabírám zkušenosti, trenéři i hráči mi velmi pomáhají, protože intenzita je vysoká. V prvním týmu chce hrát každý zápasy, pokud se vám to povede, jste nejlepší. Věřím, že se prosadím,“ říká po podpisu nového kontraktu Victor Boluwatife Ogungbayi.



Nigerijský ofenzivní hráč přišel do Slavie z domovského Ilaji FC v sezoně 2022/2023. Kvalitními výkony se přes výběr U19 a slávistickou rezervu propracoval až k pěti startům za A-tým. Nastoupil také ke skupinovému zápasu Evropské ligy proti Sheriffu Tiraspol a na drtivém vítězství 6:0 se podílel premiérovou asistencí v seniorském výběru.

Skvělou bilancí se může pyšnit zejména v mládežnickém týmu do devatenácti let, kde v sedmi zápasech skóroval hned desetkrát. Formu si přenesl i do B-týmu, v jehož dresu se v deseti zápasech prosadil šestkrát a s Janem Trédlem se tak po podzimní části dělí o pozici nejlepšího střelce svěřenců Davida Střihavky.

Ať se ti v těch nejkrásnějších barvách daří i nadále, Bolu!

Aktuálně

Výhra se Slováckem a mistrovský titul

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články