Červenobílý Giving Tuesday aneb Darujte sportovní vybavení potřebným | SK Slavia Praha
Více

Červenobílý Giving Tuesday aneb Darujte sportovní vybavení potřebným

Světový den štědrosti a dobrých skutků se od roku 2012 slaví vždy prví úterý po Dni díkuvzdání a jako protipól nákupnímu šílenství tzv. Black Friday. Zkrátka koncem listopadu se stovky milionů lidí po celém světě spojí a konají dobro. Letos se přidá i Slavia. Co vy?

V rámci „Giving Tuesday“, který v České republice zaštituje Asociace společenské odpovědnosti ČR, budete moci darovat sportovní vybavení potřebným. Dětem z dětských domovů a znevýhodněných rodin, které pohyb milují, ale pomůcky či oblečení si nemohou dovolit.

Od kdy do kdy?

Sbírka bude otevřena u nás na stadionu od 22. listopadu do 28. listopadu, a to vždy od 14:00 do 18:00 v místnosti vedle pokladen u vstupu č. 4. (Bude zde připravena nádoba na oblečení a sportovní vybavení a věci spojené se sportem)

Jedinou výjimkou bude sobota 25. listopadu, kdy bude sbírka probíhat pouze ve fanzoně #SlaviaFest u vstupu č. 2, a to před, během i po zápase proti Českým Budějovicím.

Co darovat?

Jakékoliv oblečení, pomůcky či vybavení spojené se sportem. Například kopačky, rukavice, tenisové rakety, nejrůznější míče a podobné.

Jak má přinesené vypadat?

Oblečení musí být vyprané a nepoškozené. Stejně tak vybavení musí být stále funkční.

Pro koho jsou dary určeny?

Věci ze sbírky poputují k dětem z našich partnerských dětských domovů a organizací, které se starají o znevýhodněné a potřebné.

Více informací o projektu naleznete i na webu www.givingtuesday.cz.

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články