Dva dny snů v Edenu pro Michala | SK Slavia Praha
Více

Dva dny snů v Edenu pro Michala

Lásku ke Slavii zdědil dvanáctiletý Michal z pražských Strašnic po svém tatínkovi, se kterým chodí na domácí zápasy už od svých pěti let. Sám fotbal také hrával a rád by se k němu vrátil. Nyní však svádí boj s onkologickým onemocněním. I proto jsme se mu rozhodli věnovat dva dny radosti v Edenu.

První den začali Michal s tatínkem komentovanou prohlídkou slávistického musea a všech zákoutí našeho krásného stadionu. Poté se spolešně s manažerem A-týmu Přemyslem Kovářem podívali, jak probíhá předzápasový trénink. Na něm měl mladý slávista možnost se potkat se všemi hráči a realizačním týmem. Hlavně ale s jeho největším oblíbencem, Matějem Juráskem. Od kapitána Jana Bořila pak dostali oba pozvání do kabiny po nadcházejícím ligovém zápase.

Ten mohl hned druhý den sledovat Michal se vším všudy. Nejprve rozvička pohledem z hrací plochy, dále v doprovodu Tomáše Holeše na zápas a poté sledování výhry Slavie ze super míst. Po výhře 2:0 si pak společně s celým týmem užili děkovačku a nezapomenutelnou atmosféru kabiny.

Michale, držíme palce, hodně sil do tvého boje a brzy se zase vidíme. Společně, doma, v Edenu.


Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články