Informace pro fanoušky do Zlína | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Zlína

Odložený zápas se Zlínem bude sehrán v novém termínu 14. února od 18 hodin. Už zakoupené lístky zůstávají platné, pokud chcete lístek vrátit, učiňte tak co nejdříve, v článku najdete návod, jak na to.

Přečtěte si informace na utkání ve Zlíně, zejména pak kde zaparkovat, kudy na stadion a kde koupit vstupenky.

Vstupenky

K dispozici máme 550 vstupenek do sektoru hostí. Vstupenky jsou znovu v prodeji na Ticketportalu. Cena je 150 Kč. Pro nákup je třeba se přihlásit na Ticketportal a heslo je cervenabila.

V prodeji vstupenky budou i na pokladnách v den zápasu u sektoru hostí.

Už zakoupené lístky na původní termín zůstávají platné. Pokud vám náhradní termín zápasu nevyhovuje, máte možnost vstupenky vrátit. Na webu Ticketportalu najdete všechny možnosti, jak je možné lístky vrátit a získat tak peníze zpátky.

Výjezdy fanouškovských organizací

Tribuna Sever se do Zlína vydá autobusem, informace naleznete zde.

Parkování

Nejvhodnější parkovací plochy jsou u obchodního centra Čepkov, které je vzdáleno asi sedm minut chůze od stadionu. Parkování je zpoplatněno při stání nad dvě hodiny.

Vstup do sektoru hostů

Do sektoru hostů je přístup ulicí Vývoz vedoucí nad severní tribunou. Sektor hostů F se nachází na kraji této tribuny. Stadion se otevírá v 16:30.

Na stadion je zákaz vnášet samolepky, alkoholické nápoje, pyrotechniku a další předměty. Na stadionu platí zákaz kouření. Fanouškům doporučujeme nastudovat si aktuální Návštěvní řád.

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

MATCHDAY pohár žen: Oops! We did it again!

13. 5. 2024
Slávistky triumfovaly v domácím poháru potřetí v řadě a potvrdily zisk double! Ve Velkém Meziříčí zvítězily nad Slováckem po brankách Michaely Khýrové a Diany Bartovičové 2:0. Nechte se vtáhnout do pohárové atmosféry zápasu i pozápasových oslav s novým MATCHDAY.

Jan Bořil podstoupil operaci zlomeniny lícní kosti

13. 5. 2024
Kapitán Jan Bořil utrpěl při sobotním derby zlomeninu lícní kosti. Aktuálně je po operaci a čeká ho klidový režim zhruba na čtyři až šest týdnů. Vyšetření poraněné ruky podstoupil i Mojmír Chytil.

PREVIEW: Ševčík a Houštecký před Plzní

13. 5. 2024
Čtyři dny po remíze v derby čeká slávisty předposlední domácí duel v sezoně. Do Edenu přijede třetí Plzeň. O duelu promluvil asistent Zdeněk Houštecký a záložník Petr Ševčík.

Další články