Listopadové turnaje partnerských klubů | SK Slavia Praha
Více

Listopadové turnaje partnerských klubů

V listopadu proběhly další akce v rámci spolupráce s našimi partnerskými kluby. Dva turnaje pro kategorie U8 – U10 se uskutečnily v Horních Měcholupech.

V rámci spolupráce na výchově těch nejmladších talentů proběhly dva turnaje se všemi úzce spolupracujícími partnerskými kluby. Jelikož v mládeži a kor v takto malých kategoriích nejsou výsledky důležité, tak si všechny týmy odnesly slávistické dárky a spoustu nových a cenných zkušeností. Výsledky ani pořadí se neurčovalo.

První turnaj proběhl 12. listopadu v tréninkovém areálu v Horních Měcholupech. Druhou listopadovou neděli společně v Měcholupech strávilo šest partnerských klubů, výběr slávistických hráčů, ale i mládežnický tým slávistických dívek. Tento den byl určen pro turnaj týmů U8 a U9. Hrálo se formou 4+1.

Týmy U8: SK Slavia Praha, SK Slavia Praha – dívky, FC Háje Jižní Město, Spartak Kbely, SK Zbraslav, ABC Braník, TJ Březiněves, ČAFC Praha

Týmy U9: SK Slavia Praha, SK Slavia Praha – dívky, FC Háje Jižní Město, Spartak Kbely, SK Zbraslav, ABC Braník, ČAFC Praha

Druhý turnaj, tentokrát pro starší věkovou kategorii U10 proběhl 26. listopadu rovněž v tréninkovém areálu v Horních Měcholupech. Turnaj se hrál formou 5+1.

Týmy U10: SK Slavia Praha, SK Slavia Praha WU11, FC Háje Jižní Město, Spartak Kbely, SK Zbraslav, ABC Braník, TJ Březiněves, ČAFC Praha


Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články