Informace pro fanoušky do Tiraspolu | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Tiraspolu

Třetí zápas skupinové fáze Evropské ligy mezi Slavií a Sheriffem Tiraspol se bude hrát v Tiraspolu ve čtvrtek 30. listopadu od 22:00 místího času. Prodej vstupenek již skončil.

Níže naleznete rozcestník:

  • Vstupenky
  • Výjezdy autobusy
  • Tiraspol
  • Sheriff Arena
  • Vstup a pobyt v sektoru
  • Kontakt pro případ nouze
  • Vstupenky

    Prodej vstupenek byl už ukončen.

    Tiraspol

    Město se nachází v jihovýchodním Moldavsku na řece Dněstr, žije v něm přes 130 tisíc obyvatel a nachází se zde stadion Sheriffu Tiraspol.

    Sheriff Arena

    Stadion Sheriffu byl postaven v roce 2002, jeho kapacita je 13 300 míst k sezení a nachází se na západním okraji města Tiraspol. Ke stadionu vede ulice Strada Karl Liebknecht a vstup do sektoru hostů se nachází na severozápadním rohu. Fotky vstupu budou zveřejněny v tomto článku brzy.

    Vstup do sektoru

    Stadion se otevírá 2 hodiny před zápasem, tedy ve 20:00 místního času. U vstupu bude osobní kontroly provádět policie a kontroly vstupenek pak bezpečnostní služba. Na stadion je zakázáno vnášet jídlo, nápoje (s výjimkou vody do 500ml), pyrotechniku, zbraně, drogy, jakékoliv skleněné, kovové keramické či dřevěné nádoby, vlajkové tyče, spreje, parfémy, alkohol, zapalovače, pyrotechniku, elektronické cigarety, deštníky, profesionální kamery a fotoaparáty.

    V sektoru bude možné platit pouze hotově, přijímat budou eura (popř. přes směnárnu).

    Po konci zápasu budeme čekat zhruba 20 minut na opuštění sektoru hostů.

    Kontaktní osoba pro případ nouze

    Fanouškům bude přímo v Tiraspolu od středy k dispozici kontaktní osoba Slavie pro fanoušky Martin Benda na emailu slo@slavia.cz, twitterovém účtu a ve facebookové skupině Slavia výjezdy. Můžete se na něj obracet ohledně otázek spojených přímo se zápasem, pište na email, twitter nebo do facebookové skupiny. V případě ztráty vstupenky nebude možné vyřídit náhradní vstupenku.

    Pro všechny případy je fanouškům k dispozici české velvyslanectví v Kišiněvě, zde najdete kontaktní údaje pro případ nouze jako je například ztráta cestovních dokladů, zranění nebo zadržení.

    Aktuálně

    Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

    26. 7. 2024
    Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

    Slávistky proti německému Wolfsburgu

    26. 7. 2024
    Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

    Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

    26. 7. 2024
    Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

    Další články