U19 vycestovala k utkání s Juventusem | SK Slavia Praha
Více

U19 vycestovala k utkání s Juventusem

Slávistický výběr do devatenácti let v úterý vycestoval k utkání v rámci turnaje Al Abtal s Juventusem.

Sešívaní mladíci v úterý dopoledne vycestovali k druhému zápasu ve skupině turnaje Al Abtal. Na slávistický výběr do devatenácti let čeká ve středu 29. listopadu utkání proti italskému velkoklubu. Ve španělském Salou vyzvou dorostenci slavný Juventus FC.

V prvním utkání skupiny sešívaní podlehli Monaku těsně 2:3, když góly Dufka ani Pikolona na výhru nestačily. Dorostenci staré dámy v prvním zápase s UD Almerií remizovali 2:2.

K utkání s Juventusem odcestovali slávisté v čele s realizačním týmem pod vedením hlavního trenéra Milana Titěry v tomto složení:

Brankáři: Adam Rezek, Marek Obdržálek

Hráči: Gabriel Holub, Šimon Slončík, František Herák, Denis Hanzelka, Tobias Boledovič, Matyáš Mervard, Denis Zamazal, Marek Naskos, Dominik Pech, David Hájek, Jakub Dufek, Jan Lacko, Jindřich Hefner, Samuel Pikolon, Jakub Palán, Karel Belžík

Zápas s Juventusem je na programu ve středu 29. listopadu od 11:00. Informace o průběhu utkání naleznete na sociálních sítích mládeže Facebooku a platformě X.

Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články