MATCHDAY z vítězství U19 nad Juventusem | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z vítězství U19 nad Juventusem

Z vyhřátého Španělska přivezli slávisté do devatenácti let cenné vítězství nad italským velkoklubem. Tři body do tabulky turnaje Al Abtal si připsali sešívaní po výhře 4:1. Jak se vítězství rodilo i jak slávisté dva dny ve Španělsku strávili?

V úterý 28. listopadu se červenobílá družina s hráčským výběrem do devatenácti let vydala k druhému utkání ve skupině turnaje Al Abtal proti Juventusu. Sešívaní odcestovali do španělského Salou s velkou motivací uhrát tři body do tabulky a ukázat se tak nad věhlasným soupeřem.

Povedlo se. Výhra 4:1 rozpoutala vlnu pozitivních reakcí a uznání. Co nový MATCHDAY ze zápasu U19 nabízí?

Podíváte se s námi na to, jak probíhala cesta do tréninkového areálu, kde se zdokonalují hráči saudskoarabského projektu na výchovu talentů.

Uvidíte večerní předzápasový trénink a vezmeme vás také na týmovou přípravu.

MATCHDAY z utkání proti Juventusu vám dále nabídne pohled do kabiny před samotným utkáním, uvidíte znovu všechny čtyři góly mladých slávistů, včetně parádních nůžek Samuela Pikolona. Nechybí ani oslava vítězství v autobuse a cesta zpět na letiště, do zasněžené Prahy.

Bezprostředně po utkání hodnotil jeho průběh kapitán týmu Denis Zamazal a zeptali jsme se také Adama Rezka co říká na další chycenou penaltu.

Aktuálně

Výhra se Slováckem a mistrovský titul

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články