AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Ostravy | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Ostravy

V neděli 17. prosince jede Slavia v rámci 19. kola základní části Fortuna Ligy do Vítkovic, kde od 15:00 nastoupí proti Baníku. Vstupenky jsou vyprodané!

S Baníkem Ostrava hrajeme na stadionu ve Vítkovicích v neděli 17. prosince od 15:00.

Vstupenky na zápas

Pro hosty jsou určeny sektory C1 až C3 na severní tribuně. Kapacita sektoru pro hosty je 858 míst. Prodej vstupenek je ukončen, jelikož je sektor beznadějně vyprodaný! Cena vstupenky byla 330 Kč.

Pokud budete mít vstupenku do jiného sektoru, přijďte k sektoru hostů a budete vpuštěni do sektoru hostů, popřípadě do sektoru vedle sektoru hostů.

Výjezd fanoušků

Výjezd je tentokrát organizován vlakem EC 115 Cracovia 10:19 z pražského Hlavního nádraží. Zpět se pojede také vlakem.

Parkování u stadionu

Pokud jedete autem, možnost parkování je u Ostravar areny, zhruba 300 metrů od Městského stadionu Vítkovice. Platí se zde parkovné. Přístup na parkoviště je z ulice Závodní. Adresa stadionu je Závodní 3077/135, Ostrava - Vítkovice.

Vstup na stadion

Brány stadionu se otevírají ve 13:30. Dávejte dostatečný pozor na symboly svého klubu, mimo sektor hostů mějte symboly preventivně schované, stejně tak po cestě na stadion.

Doporučujeme být u vstupu včas, abyste se stihli dostat do hlediště před výkopem zápasu. Na stadionu není úschovna zavazadel, batohy si tedy zanechte buď v autě anebo v úschovně zavazadel na autobusovém nebo vlakovém nádraží, nebudou na stadion vpuštěny.

U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole. Do sektoru nebudou vpuštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu, na místě budou probíhat namátkové kontroly na přítomnost alkoholu u fanoušků. Kouření je povoleno pouze na vyhrazených místech.

Do hlediště je zákaz vnášet hořlavé předměty, spreje, pyrotechniku, tyče, nápoje, plechovky a sklo. Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád.

Režim během utkání

Kamenné toalety jsou v rekonstrukci, částečně proto budou nahrazeny mobilními toaletami. Pro dámy se podařilo toalety už opravit, nicméně pro pány bude zprovozněna pouze umývárna.

Vlajky je možné umístit pouze na místa, kde nebudou překrývat reklamní bannery.

V sektoru budou přítomni stevardi Slavie a SLO, budou mít na sobě rozlišovací vestu.

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články