Registrace na SLAVIA KEMPY spuštěna | SK Slavia Praha
Více

Registrace na SLAVIA KEMPY spuštěna

Registrace na mládežnické SLAVIA KEMPY byla spuštěna. Kromě klasických pětidenních letních kempů naleznete i nový, velikonoční kemp, nebo letní třídenní pouze pro brankáře.

Slavia spouští registraci na své tradiční kempy. V roce 2024 jsme pro vás nachystali také novinku v podobě velikonočního třídenního kempu a letního třídenního brankářského.

SLAVIA KEMP bude i v létě 2024 na více místech. Areály pro kempy zapůjčily partnerské kluby SK Slavia Praha, takže budeme opět blíže k vám. Na všech turnusech i místech slávistického kempu budou tréninky probíhat pod vedením trenérů z mládežnické akademie SK Slavia Praha, cena tak bude oproti loňskému roku na všech pětidenních turnusech stejná.

Stejně jako v létě 2023, tak pro rok 2024 je připraven kemp pouze pro dívky, neznamená to ale, že na klasické kempy se nemohou dívky přihlásit, stejně tak jsme nachystali specializovaný kemp pro brankáře. Těšíme se na všechny!

V roce 2024 se na nás můžete těšit v Edenu, Horních Měcholupech, Kbelích, ČAFCE, Českých Budějovicích, Dobříši, Havlíčkově Brodě a nově také na Braníku.

Cena pětidenních turnusů je pro všechny stejná, 5 500 Kč, za třídenní kempy pak zaplatíte 3 500 Kč. Po přihlášení na kemp dostanete účastnický voucher.

Neváhejte a registrujte se! Kapacita kempů je omezená a o kempy je každoročně velký zájem.

Více informací o kempech.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články