Ve čtvrtfinále MOL Cupu derby | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtfinále MOL Cupu derby

Páteční los MOL Cupu určil, že slávisté v souboji o nejlepší čtyřku domácího poháru vyzvou odvěkého rivala z Letné. Hrát se bude v Edenu, permanentkáři mají vstup zdarma.

Úřední termín čtvrtfinálových klání byl stanoven na středu 28. února 2024.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského v dosavadním průběhu MOL Cupu vyřadili prvoligového nováčka z Kroměříže (2:0) a ve středu zvládli dramatické prodloužení v Hradci Králové (2:0).

Letenský tým porazil na cestě do čtvrtfinále Líšeň 1:0 a Bohemians 2:1.

V Edenu dojde k repríze posledního finále, které sešívaní na půdě soupeře ovládli 2:0 a připsali si v éře trenérského týmu Jindřicha Trpišovského už čtvrtý pohárový triumf.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články