ONLINE: Od 18:45 UWCL proti St.Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 UWCL proti St.Pöltenu

Fotbalistky Slavie čeká od 18:45 třetí vystoupení ve skupině Ligy mistryň. Na hřišti v NV Aréně se utkají s rakouským St. Pöltenem, týmem, se kterým remizovaly na stejném stadionu v minulém ročníku soutěže. Utkání můžete sledovat živě.

Trenérský tým v čele s Karlem Pitákem udělal oproti poslednímu utkání Ligy mistryň s norským Brannem několik změn v sestavě. Pravý kraj zálohy obstará od začátku zápasu Gabriela Šlajsová, ve stoperské dvojici nastupuje zkušená kapitánka týmu Diana Bartovičová s Lucií Bendovou. Levou stranu obranné čtveřice má na starosti Michaela Xiao, branku Slavie bude hlídat jednička týmu Olivie Lukášová. Ve středu pole bude Franny Černá, Molly MCLaughlin a Tereza Krejčiříková, která se vrací do sestavy po dlouhém zranění kolene. Na křídlech bude pendlovat Michaela Khýrová a Haleigh Stackpole, v útoku dostala přednost Karolína Křivská, která bude čekat na svoji druhou branku za Slavii v Lize mistryň. Na lavičce je připraveno zasáhnout do hry dvanáct náhradnic, včetně uzdravené Terezy Szewieczkové.

Zdravotní problémy nepustí do hry Simonu Necidovou.

Sestava: Lukášová, Bartovičová, Bendová, Xia, Šlajsová, MCLaughlin, Krejčiříková, Khýrová, Černá, Stackpole, Křivská
Lavička: Fuchsová, Bryscejnová, Veselá, Surová, Košíková, Divišová, Šurnovská, Szewieczková, Růžičková, Morávková, Nekesa

Výkop zápasu v NV Aréně je v 18:45, přímý přenos můžete sledovat na youtube kanálu DAZN.


Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články