ONLINE: Od 15:00 poslední zápas podzimu v Ostravě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 15:00 poslední zápas podzimu v Ostravě

Slávisté od 15:00 uzavírají podzimní část sezony utkáním v Ostravě. Do základní sestavy se vrací Jan Bořil a Muhamed Tijani.

Sešívaní hrají od 15:00 poslední zápas roku 2023 v Ostravě. Jindřich Trpišovský udělal oproti čtvrteční výhře nad Servette FC celkem pět změn. Při karetním trestu Igoha Ogbua se do stoperské trojice vrací kapitán Jan Bořil. Uprostřed začíná Petr Ševčík s Christosem Zafeirise. Kraje mají na starosti Michal Tomič s Conradem Wallemem. V útočném trojzubci po boku Václava Jurečky hrají od první minuty Mick van Buren a Muhamed Tijani.

Ze zdravotních důvodů chybí Matěj Jurásek a dlouhodobě zraněný David Pech. Oscar s Tarasem Kačarabou jsou nemocní. Lukáš Masopust a Lukáš Provod po nemoci ještě nejsou připraveni k zápasu. Igoh Ogbu chybí kvůli trestu za čtyři žluté karty.

SESTAVA: Mandous – Vlček, Holeš, Bořil – Tomič, Zafeiris, Ševčík, Wallem – Jurečka – van Buren, Tijani

LAVIČKA: Kolář, Sirotník – Sinyan, Tecl, Chytil, Douděra, Dumitrescu, Hromada, Schranz

Zápas začíná od 15:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport!

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články