Trénink pro Romana aneb plníme hvězdná přání | SK Slavia Praha
Více

Trénink pro Romana aneb plníme hvězdná přání

Roman, velký slávista, který bojuje s postupnou ztrátou zraku. Než se mu svět rozplyne před očima úplně, přál si se podívat do zákulisí legendárního Edenu a setkat se se svými idoly. Pro nás maličkost, pro něj velká dávka energie do dalších dní.

Společně s kamarádem odstartoval Roman své vysněné odpoledne ve slávistickém muzeu. Od prvního okamžiku bylo zřejmé, jak moc pro něj náš klub znamená. Nadšení vyzařovalo u každé trofeje i dresů klubových legend. I proto jsme Romanovi umožnili ještě další návštěvu muzea v budoucnu i s výkladem erudovaného průvodce Václava Petráka.

Poté se ve společnosti Přemysla Kováře přesunul Roman na tréninkové hřiště, kde se současné hvězdy zahřívaly v bagu. Seznámil se se zbytkem realizačního týmu v čele s Jindřichem Trpišovským, ke kterému Roman hodně vzhlíží. Na závěr dostal od kluků VIP lístky na zápas Evropské ligy. Po zážitku z trávníku se všichni přesunuli do kabiny, kde měl Roman možnost vyfotit se s hráči a prohodit pár slov se svým oblíbencem Lukášem Provodem.

Romane, za celý klub držíme palce a moc rádi jsme ti splnili tvůj sen!

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články