Trénink pro Romana aneb plníme hvězdná přání | SK Slavia Praha
Více

Trénink pro Romana aneb plníme hvězdná přání

Roman, velký slávista, který bojuje s postupnou ztrátou zraku. Než se mu svět rozplyne před očima úplně, přál si se podívat do zákulisí legendárního Edenu a setkat se se svými idoly. Pro nás maličkost, pro něj velká dávka energie do dalších dní.

Společně s kamarádem odstartoval Roman své vysněné odpoledne ve slávistickém muzeu. Od prvního okamžiku bylo zřejmé, jak moc pro něj náš klub znamená. Nadšení vyzařovalo u každé trofeje i dresů klubových legend. I proto jsme Romanovi umožnili ještě další návštěvu muzea v budoucnu i s výkladem erudovaného průvodce Václava Petráka.

Poté se ve společnosti Přemysla Kováře přesunul Roman na tréninkové hřiště, kde se současné hvězdy zahřívaly v bagu. Seznámil se se zbytkem realizačního týmu v čele s Jindřichem Trpišovským, ke kterému Roman hodně vzhlíží. Na závěr dostal od kluků VIP lístky na zápas Evropské ligy. Po zážitku z trávníku se všichni přesunuli do kabiny, kde měl Roman možnost vyfotit se s hráči a prohodit pár slov se svým oblíbencem Lukášem Provodem.

Romane, za celý klub držíme palce a moc rádi jsme ti splnili tvůj sen!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články