V neděli 37. Silvestrovské derby | SK Slavia Praha
Více

V neděli 37. Silvestrovské derby

V poslední den roku odehrajeme 37. ročník tradičního Silvestrovského derby. Na umělé trávě v Edenu je od 10:00 na programu výkop duelu veteránů, hodinu před polednem pak začne zápas internacionálů.

S 11. hodinou začíná výkop 37. duelu internacionálů, do kterého mohou nastoupit hráči věku 35 let a starší, hrací čas je určen na 2x 25 minut. Historické výsledky jsou pak nakloněny sešívaným, kteří se po konečném hvizdu radovali dohromady jednadvacetkrát. Hned pětkrát se zrodila remíza a v deseti ročnících zvítězil náš odvěký rival.

Soupiska Slavie: Diviš – Černý M., Došek L., Hyský, Jablonský, Kalivoda, Kúdela, Piták, Suchý, Škoda, Švec, Trapp, Volešák.

Soupiska Sparty: Miller – Flachbart, Hübschman, Jeslínek, Jun, Kladrubský, Kučera, Lafata, Matějovský, Slepička, Voříšek, Zelenka.

O hodinu dříve začne jubilejní 20. ročník zápasu veteránů, tedy kategorie věku 45 let a starší, hrací čas je určen na 2x 20 minut. I v této kategorii jsou statistiky nakloněny slávistům, i když nejčastěji skončil veteránský duel remízou (10x), šestkrát zvítězili sešívaní, třikrát letenští.

Soupiska Slavie: Winter – Janoušek, Jeslínek, Jindráček, Kuka, Klinka, Kozel, Macháček, Müller, Řehák, Svoboda, Ulich, Vávra, Veselý ml.

Soupiska Sparty: Blažek – Čížek, Denk, Frýdek, Hartig, Jarošík, Kincl, Koller, Lokvenc, Novotný, Stracený, Vrabec.

Utkání se odehrají na umělé trávě v Edenu nedaleko Fortuna Areny. Vstupenky na duel jsou vyprodané, obě klání je však možné sledovat na ČT Sport. Přímý přenos začíná v 9:50.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články