Daniel Toula prodloužil smlouvu se Slavií | SK Slavia Praha
Více

Daniel Toula prodloužil smlouvu se Slavií

Stále teprve osmnáctiletý útočník Daniel Toula prodloužil smlouvu ve Slavii do léta 2027.

Toula začínal s fotbal v šesti letech ve Slavii, když jako malý kluk přišel na nábor do mládežnické akademie. Prošel všemi mládežnickými kategoriemi a v sezoně 2021/2022 získal s kategoriemi U17 i U19 mistrovský titul. Stal se také vítězem Československého poháru, když sešívaní porazili slovenského mistra U19 AS Trenčín 4:2.

V sezoně 2022/2023 zasáhl za nejstarší dorosteneckou kategorii do utkání UEFA Youth League proti Genku. Od léta 2023 je stabilním členem kádru B-týmu, ve kterém se v útoku mimo jiné střídá s Milanem Škodou. „S Milanem se mi hraje skvěle. Na tréninku vždy koukám, jak zakončuje. Je to strašně dobrý člověk, a ještě lepší fotbalista. Když s ním mohu trénovat, byla by chyba se od něj neučit,“ přibližuje Daniel Toula.

V aktuální sezoně nastoupil Toula do patnácti zápasů v ČFL a podařilo se mu vstřelit pět gólů. „Jsem rád, že jsem mohl týmu pomoct. Naskočit do všech zápasů a dát pět gólů je pro mě něco neskutečného. Přál bych si dát ale gólů více,“ říká Toula.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články