ONLINE: Od 18:45 UWCL proti St. Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 UWCL proti St. Pöltenu

Slávistky čeká utkání Ligy mistryň, v 18:45 se na stadionu Lokotrans Areny v Mladé Boleslavi utkají s rakouským St. Pöltenem o další velmi cenné body ve skupině B. Jakou sestavu posílá do zápasu trenér Karel Piták?

Trenérský tým žen v čele s hlavním trenérem Karlem Pitákem udělal oproti poslednímu venkovnímu utkání Ligy mistryň proti St. Pöltenem jednu změnu v sestavě. V brance nastupuje jednička Olivie Lukášová, před ní bude ve stoperské dvojici řídit obranu kapitánka týmu Diana Bartovičová společně s Lucii Bendovou. Kraje obrany bude mít na starosti Gabriela Šlajsová a Michelle Xiao. Ve středu pole bude působit Franny Černá, Molly MCLaughlin a Tereza Szewieczková, která se do základní sestavy vrací po osmi měsících. Na křídlech sestavy bude pendlovat Michaela Khýrová s Terezou Krejčiříkovou, v útoku bude Karolína Křivská.

Zdravotní potíže nepustí do hry Petru Divišovou.

Sestava: Lukášová, Bartovičová, Bendová, Šlajsová, Xiao, MCLaughlin, Szewieczková, Krejčiříková, Khýrová, Křivská, Černá
Náhradnice: Fuchsová, Bryscejnová, Nekesa, Košíková, Keene, Stackpole, Šurnovská, Kroupová Růžičková, Veselá, Necidová, Morávková

Utkání můžete sledovat v přímém přenosu od 18:45 na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články