ONLINE: Od 18:45 UWCL proti St. Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 UWCL proti St. Pöltenu

Slávistky čeká utkání Ligy mistryň, v 18:45 se na stadionu Lokotrans Areny v Mladé Boleslavi utkají s rakouským St. Pöltenem o další velmi cenné body ve skupině B. Jakou sestavu posílá do zápasu trenér Karel Piták?

Trenérský tým žen v čele s hlavním trenérem Karlem Pitákem udělal oproti poslednímu venkovnímu utkání Ligy mistryň proti St. Pöltenem jednu změnu v sestavě. V brance nastupuje jednička Olivie Lukášová, před ní bude ve stoperské dvojici řídit obranu kapitánka týmu Diana Bartovičová společně s Lucii Bendovou. Kraje obrany bude mít na starosti Gabriela Šlajsová a Michelle Xiao. Ve středu pole bude působit Franny Černá, Molly MCLaughlin a Tereza Szewieczková, která se do základní sestavy vrací po osmi měsících. Na křídlech sestavy bude pendlovat Michaela Khýrová s Terezou Krejčiříkovou, v útoku bude Karolína Křivská.

Zdravotní potíže nepustí do hry Petru Divišovou.

Sestava: Lukášová, Bartovičová, Bendová, Šlajsová, Xiao, MCLaughlin, Szewieczková, Krejčiříková, Khýrová, Křivská, Černá
Náhradnice: Fuchsová, Bryscejnová, Nekesa, Košíková, Keene, Stackpole, Šurnovská, Kroupová Růžičková, Veselá, Necidová, Morávková

Utkání můžete sledovat v přímém přenosu od 18:45 na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články