Ve čtvrtek Liga mistryň proti Brannu | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek Liga mistryň proti Brannu

Slávistky čeká druhé utkání Ligy mistryň v novém roce! Ve čtvrtek 25. ledna přivítáme v Lokotrans Areně v Mladé Boleslavi norský Brann. Výkop utkání je naplánován na 18:45, vstup na utkání je zdarma.

Fotbalistky Slavie dosáhly v odloženém duelu proti rakouskému St. Pöltenu historického úspěchu, když poprvé zvítězily ve skupinové fázi Ligy mistryň. Klíčový zásah přišel od Michaely Khýrové, která využila přihrávku Terezy Krejčiříkové a zajistila tak pro Slavii tři cenné body. Mladoboleslavská Lokotrans Arena se může připravit na další vzrušující utkání, tentokrát s norským Brannem, který drží aktuálně druhé místo ve skupině. Kádr Brannu je poskládán především z norských reprezentantek s doplněním hráček z Islandu a Finska. Pod vedením trenéra Petera Ho Martina si tým připsal ze čtyř utkání sedm bodů, s bilancí dvou výher a jedné remízy. Fanoušci se tak mohou těšit na velmi atraktivního soupeře.

„Naši první výhru v Lize mistryň jsme si všichni užili, konečně jsme si dokázali, že umíme hrát těžké zápasy a dotáhnout je do vítězného konce. Před tak těžkým zápasem, který nás čeká proti Brannu, bylo důležité vyhrát a pozitivně se naladit. Jsme si vědomi toho, že zde stále žije malá možnost postupu ze skupiny, i to by nás mělo hnát k tomu, abychom se pokusili i tento zápas dotáhnout do vítězného konce. Nečeká nás jednoduché utkání, tým Brannu je disciplinovaný, sehraný a velmi kvalitní na míči. V zápase si dokážeme vypracovat šance a bude potřeba je proměnit, jelikož jich nemusí přijít tolik,“ říká před zápasem brankářka Olivie Lukášová.

Utkání proti Brannu můžete sledovat v přímém přenosu, ve čtvrtek od 18:45 na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články