ONLINE: Od 18:45 UWCL proti Brannu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 UWCL proti Brannu

Fotbalistky Slavie se chystají na svůj poslední domácí zápas ve skupině Ligy mistryň, kdy jim v Lokotrans Areně bude od 18:45 čelit norský Brann. Jaká sestava nastoupí do zápasu?

Trenér Karel Piták se rozhodl pro stejnou sestavu, jakou nasadil minulý týden proti rakouskému St. Pöltenu. Branku Slavie bude střežit Olivie Lukášová, stoperská dvojice bude ve složení Lucie Bendová a kapitánka týmu Diana Bartovičová. Na krajích obrany bude Gabriela Šlajsová a Michelle Xiao. Střed pole bude ve složení Franny Černá, Molly MCLaughlin a Tereza Szewieczková. Na krajích sestavy bude Tereza Krejčiříková a Haleigh Stackpole. V útoku bude Karolína Křivská.

Zdravotní problémy nepustí do zápasu střelkyni z minulého zápasu Michaelu Khýrovou.

Sestava: Lukášová, Bartovičová, Bendová, Šlajsová, Xiao, MCLaughlin, Szewieczková, Krejčiříková, Stackpole, Křivská, Černá
Náhradnice: Fuchsová, Bryscejnová, Nekesa, Košíková, Keene, Kroupová, Šurnovská, Divišová, Morávková, Růžičková, Veselá, Necidová

Utkání můžete sledovat živě od 18:45 po registraci na stránkách www.dazn.com.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články