Informace pro fanoušky do Karviné | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Karviné

Slavia jede v 21. kole FORTUNA:LIGY do Karviné a i v tomto venkovním utkání se bude spoléhat na podporu svých fanoušků. Zápas se hraje v neděli 18. února od 15:00.

Prodej vstupenek

Kapacita sektoru hostů je 237 míst a prodej je primárně určen pro aktivní fanoušky, kteří chtějí fandit. Vstupenka stojí 230 korun a prodej probíhá online zde. Heslo je slavia. Děti do 6 let mají vstup zdarma bez nároku na místo.

S domácím klubem se nám podařilo domluvit sektor vedle sektoru hostů navíc! Sektor E2 je primárně určen pro méně aktivní fanoušky a rodiny s dětmi a nabízí 245 míst k sezení. Vstupenky se prodávají na samostatném odkazu zde.

Pokladny i stadion otevírají v 13:30.

Fanouškovský výjezd

Fanoušci se vydají na zápas vlakem, sraz proběhne na Hlavním nádraží v Praze v neděli 18. února v 10:00. Vlak EC 115 Cracovia vyjíždí v 10:19. Zpět se také pojede vlakem.

Příjezd na stadion

Pro parkování aut využijte parkoviště u obchodního centra Tesco, odkud je vzdálenost na stadion několik set metrů. Upozorňujeme, že v bezprostředním okolí stadionu nelze parkovat. Pro fanoušky hostů je určen sektor E1, kde je pokladna č. 5 a vstup na stadion. Žádáme fanoušky, aby přišli ke stadionu včas, aby se dostali do hlediště před výkopem utkání.

Bezpečnostní kontrola

Před vstupem do hlediště se všichni podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu konzumace alkoholických nápojů a pyrotechniky. Doporučujeme nastudovat si Návštěvní řád stadionu.

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články