Aiham Ousou si vyzkouší La Ligu, bude hostovat v Cádizu | SK Slavia Praha
Více

Aiham Ousou si vyzkouší La Ligu, bude hostovat v Cádizu

Aiham Ousou po šesti měsících strávených v domovském Häckenu míří na půlroční hostování s opcí na přestup do osmnáctého klubu La Ligy Cádizu.

Ousou, který v posledních týdnech reprezentoval Sýrii na Asijském poháru a s „trpaslíkem“ oslavil historický postup ze základních skupin do play off, pomohl Häckenu ke třetí příčce v lize a účasti v kvalifikaci o Evropskou konferenční ligu.

S klubem z Göteborgu si na podzim zahrál i základní skupinu Evropské ligy, Häcken ale v konkurenci Leverkusenu, Karabachu a Molde neuspěl, prohrál všech šest utkání a obsadil poslední příčku.

V sešívaném dresu zapsal Ousou 22 startů v Evropské konferenční lize a byl u slávistického tažení do čtvrtfinále. V české lize za dva roky stihl 45 utkání a dvakrát se gólově prosadil. Společně se spoluhráči se radoval v uplynulé sezoně ze zisku MOL Cupu.

V Cádizu, který se snaží opustit sestupové příčky v La Lize a na sedmnáctou Celtu Vigu ztrácí jeden bod, narazí i na Alvara Negreda, bývalého španělského reprezentanta s bohatým fotbalovým životopisem. 38letý útočník prošel Realem Madrid, Sevillou nebo Manchesterem City.

Aihame, ať se ti v nové výzvě daří!

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Další články