ONLINE: Od 18:45 UWCL proti Lyonu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 UWCL proti Lyonu

Fotbalistky Slavie čeká na závěr skupiny Ligy mistryň velký zápas. Ve středu 31. ledna se od 18:45 postaví na hřišti franouzských šampionek z Lyonu. Jakou sestavu posílá na hřiště trenér Karel Piták?

V brance zůstává Olivie Lukášová, pětičlenná obrana bude ve složení Gabriela Šlajsová, Alika Keene, Lucie Bendová, Michelle Xiao a kapitánka týmu Diana Bartovičová. Do záložná řady se postaví Haleigh Stackpole, Molly MCLaughlin, Franny Černá a Tereza Krejčiříková. Na hrotu útoku hraje od první minuty osamocená Tamara Morávková. Zdravotní problémy nepustí do hry Michaelu Khýrovou.

Sestava: Lukášová, Bartovičová, Keene, Bendová, Šlajsová, Krejčiříková, Stackpole, MCLaughlin, Morávková, Černá, Xiao
Lavička: Bryscejnová, Fuchsová, Nekesa, Křivská, Košíková, Veselá, Necidová, Šurnovská, Růžičková, Szewieczková, Divišová

Výkop zápasu je od 18:45. Informace z utkání sledujte na našich sociálních sítích, přímý přenos můžete sledovat na stránkách www.dazn.com.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články