AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na ligové derby | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na ligové derby

V neděli 3. března odehrajeme derby se Spartou na Letné. Veškeré lístky klub rozdělil mezi fanouškovské organizace, v článku si přečtěte informace k zápasu.

Derby se Spartou se hraje v rámci 23. kola FORTUNA:LIGY v neděli 3. března od 18 hodin v epet ARENĚ. Slavia celkově obdržela necelou tisícovku vstupenek do sektorů F1, F2, F20 a F21. Cena lístku je 600 korun.

Všechny vstupenky rozdělíme mezi fanouškovské organizace Odbor přátel, Tribunu Sever a Fanklub, které si je distribuovaly mezi své členy.

Lístky nebudou v prodeji na pokladnách ani v online prodeji.

Pochod

Sraz před pochodem bude v 14:30 na Staroměstském náměstí, odkud se půjde Pařížskou, přes Čechův most, po schodech k Metronomu a doprava směrem ke Korunovační. Odhad trasy naleznete níže.

Přístup na stadion

Do sektoru hostů je přístup z ulice U Sparty přes vstup F, kde se všichni nejdříve podrobí bezpečnostní prohlídce a poté projdou přes turnikety. Držitelé vstupenky do sektoru F20/F21 mají zajištěn vstup přes samostatný turniket na vchodu F - tedy vstupem do sektoru hostů.

Stadion se otevírá hodinu a půl před utkáním, tedy v 16:30.

Bezpečnostní prohlídky

Fanoušci se podrobí bezpečnostní kontrole, při které bude kladen důraz na zákaz vnášení pyrotechniky. Upozorňujeme, že v případě nalezení pyrotechniky nebude dotyčnému umožněn vstup na stadion. Do hlediště zároveň nemusí být vpuštěny podnapilé osoby.

Zároveň upozorňujeme fanoušky na to, že je zakázáno vnášet jakékoliv samolepky, skleněné předměty, nápoje, plechovky, spreje apod.

Po zkušenostech z předešlých let upozorňujeme fanoušky, aby při průchodu turniketem přiložili lístek k načtení až poté, co se dotočí turniket za člověkem před nimi, a nedocházelo tak k nutnosti načtení kódu podruhé, protože v tomto případě už kód nebude fungovat.

Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád epet arény.



Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články