Změny na soupisce pro Evropskou ligu | SK Slavia Praha
Více

Změny na soupisce pro Evropskou ligu

Jindřich Trpišovský se svými trenérskými kolegy udělal před blížícím se osmifinále Evropské ligy na soupisce tři změny. Prostor dostaly lednové posily.

Oproti základní skupině Evropské ligy, kterou sešívaní ovládli s dvoubodovým náskokem na AS Řím, ze soupisky mizí trojlístek Boluwatife - Dumitrescu - Hromada.

Nahradí je Malick Diouf, David Zima a Ondřej Zmrzlý.

„Nebylo to jednoduché rozhodování. Přišli čtyři hráči a místa jsou jen tři, zdravotní stav nám to ale nakonec hodně usnadnil. Ze soupisky jsme dali pryč samozřejmě Dumiho a Hromadiče, kteří odešli na hostování, plus Bolua. Tím, že Jindra Staněk na první dvojzápas nebude, na pět nebo šest týdnů ho vyřadilo zranění, tak jsme se rozhodli, že jeho nezapíšeme. V tom to bylo jednodušší, navíc díky Aleši Mandousovi jsme se do osmifinále dostali, takže stejně by s největší pravděpodobností zahajoval vyřazovací fázi on,“ popsal po vítězné generálce se Zlatými Moravci hlavní trenér Jindřich Trpišovský.

Los Evropské ligy, který sešívaným určí soupeře pro osmifinále, proběhne 23. února 2024.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články