Maksym Talovjerov přestupuje do Lince | SK Slavia Praha
Více

Maksym Talovjerov přestupuje do Lince

Maksym Talovjerov se stává hráčem LASKu Linz, rakouský klub uplatnil na 23letého ukrajinského univerzála opci na trvalý přestup.

Maxi, přejeme ti hodně úspěchů!

Talovjerov přišel do Slavie z Českých Budějovic v lednu 2022, do základní sestavy se natrvalo neprobojoval. Proti LASKu ale odehrál oba zápasy osmifinále Evropské konferenční ligy.

Jarní část minulé sezony strávil odchovanec Šachtaru Doněck na hostování právě v rakouském Linci. Společně s Mosesem Usorem pomohli týmu ke konečné třetí příčce tamní Bundesligy a účasti v play off Evropské ligy, Talovjerov nastoupil do dvanácti střetnutí.

Na přelomu června a července pomohl ukrajinské reprezentaci k bronzu na ME hráčů do 21 let. Po srpnovém návratu do LASKu pak Talovjerov zaznamenal během základní skupiny Evropské ligy svoji první brankou za rakouský tým a dopomohl k jedinému vítězství v EL proti belgickému Royale Union SG.

LASK se po podzimu, během kterého Talovjerov nastřádal jednadvacet soutěžních startů, rozhodl využít opce na hráče.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články