V přípravě proti polským Katowicím | SK Slavia Praha
Více

V přípravě proti polským Katowicím

Fotbalistky Slavie se po účasti ve skupinové fázi Ligy mistryň připravují na jarní část sezony a první přátelské utkání proti Katowicím. Druhý tým polské ligy se postaví našim fotbalistkám v neděli 11. února od 13:00 na umělé trávě vedle stadionu v Edenu.

Hráčky Slavie si po svém působení v Lize mistryň užily krátkou, týdenní pauzu. Volno se však pomalu blíží ke svému konci a před nimi stojí příprava na jarní část sezony. Jejich prvním soupeřem v nadcházejícím zápase budou Katowice, které jsou aktuálně na druhém místě první polské ligy. Do zápasu bude připravena a na všechny slávistické fanoušky se bude těšit i zimní posila Slavie Kateřina Svitková, která po čtyřletém působení v zahraničí znovu oblékne dres Slavie.

„Přestávka po Lize mistryň byla krátká, ale myslím, že přišla všem z nás vhod, nejen kvůli fyzickému odpočinku, ale také kvůli psychické regeneraci. Já jsem si osobně vybrala cestu do teplého Španělska, abych načerpala energii pro nadcházející jarní část sezony,“ říká útočnice Tereza Szewieczková.

V neděli nás čeká utkání s polskými Katowicemi, což je příjemná změna, jelikož se s tímto týmem setkáváme méně často a jsme si vědomy jeho kvalit. Každá z nás dostane šanci ukázat, co v sobě má. Na zápas se těšíme a doufáme, že zužitkujeme zkušeností získané v Lize mistryň. Po našem zápase plánujeme jít podpořit naše kluky na stadion do Edenu, kde je čeká utkání proti Jablonci, přidáme se mezi fanoušky a povzbudíme naše je k úspěšnému vstupu do jarní části sezony,“ dodala slávistická záložnice.

Utkání našich fotbalistek je na programu v neděli 11. února na umělé trávě v Edenu, vstupné je zdarma. Hned po zápase žen se můžete přesunout na hlavní stadion v Edenu, kde od 15 hodin začíná bohatý program Slaviafestu a následuje první jarní utkání mužů proti Jablonci od 18 hodin.

Přijďte si užít slávistickou neděli do Edenu!

Aktuálně

Výhra se Slováckem a mistrovský titul

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články